Eerste bijeenkomst 2015

De start van het nieuwe jaar

Op 15 januari was de eerste Open Coffee De Bilt e.o. van 2015. We hadden geen vastomlijnd programma en mede door het weer druppelden de bezoekers langzaam binnen. Er was een mooie opkomst met weer veel nieuwe gezichten. Onder genot van een koffie en thee geschonken door het gastvrije personeel van De Biltse Duinen werd er direct volop genetwerkt.

Na de informele start hebben we onder leiding van Jaap van den Burg het thema voor dit jaar van iedereen onderzocht. Met behulp van inspiratie kaarten die we zelf konden uitzoeken (zie foto) heeft iedereen een kaart (sommigen zelfs twee) gepakt en is er in tweetallen met elkaar gedeeld waar deze kaart voor staat en wat het voornemen is voor het nieuwe jaar.

OC De Bilt 15-1-2015

 

We hebben beloofd om vóór de sessie in maart elkaar te bevragen hoe het staat met je thema en hoe je dit hebt kunnen implementeren in je leven en werk. Iets om in maart bij de OC elkaar nog eens over te spreken of misschien in een aparte sessie één op één.

Volgende Open Coffee zal weer een bijeenkomst met een thema zijn, maar dan verwelkomen we een spreker. Volg de Linked-in groep of de website voor de aankondiging.

Enquête

Om nog beter op wensen van onze bezoekers (maar ook degenen die wel willen, maar niet komen) in te spelen vragen we aandacht en zouden we het  fijn vinden als je onze enquête in zou vullen. Alle input is welkom.